De Maritime Skolehaver

5.V besøgte i sidste uge Muslingefarmen på Kalvebod Bølge. Det var et særdeles interessant besøg, hvor vi fik et godt indblik i livet som musling. Vi "fangede" muslinger, dissikerede respektfuldt enkelte og havde til slut BBQ på havnefronten, hvor vi grillede og spiste  muslingerne. Et meget spændende besøg fyldt med høj sol og godt humør.

POPART

5. klasserne udstiller på biblioteket.

Efter at have haft forløb om Popart og Andy Warhol vil vi så gerne vise vores portrætter frem.

Læg vejen forbi biblioteket og kast et blik på vores udstilling

Sidste skoledag for 9.klasse

Torsdag den 28.5 blev der traditionen tro spillet elever mod lærere fodbold på kunstgræsplænen i Fælledparken. For første gang i Heibergskolens historie slog lærerne drengene 3-1. Til gengæld tog pigerne revance og tævede lærerne med samme resultat:-)

Fredag den 29.5 mødte 9. klasserne op til morgenmad arrangeret af 8. klasserne. Derefter underholdt eleverne fra 9. klasse med musik, quiz og nomineringer for hele skolen i gymnastiksalen. Til sidst sluttede afgangselevernes sidste skoledag af med karamelkast og vandkamp.