Nordisk Mytologi i bh. klasserne

0. klasserne arbejdede i foråret med billedkunst  i værksteder hvor mange forskellige materialer  og teknikker blev anvendt. Inspirationen var film og myter fra Nordisk Mytologi. Vi afsluttede projektet med en flot fernisering og fælles morgenmad med forældrene, hvor eleverne -meget stolte- kunne vise deres flotte værker frem i mange forskellige udtryk. Det var et super forløb og både process og produkter var fantastiske. Godt gået unger!!!

Skolernes Sangdag

Fredag den 7. april:

På Heibergskolen havde klasserne øvet sig på sangene i ugevis og alle var klar i salen, da DR Ultra blændede op for showet på storskærm. Der blev sunget og danset i en lille time, så vi var klar til en dejlig påskeferie.

Innovationsuge 6

Vi har fået afsluttet et super spændende projekt om "Innovation og Entreprenørskab" Det var et rent slaraffenland for ungerne at gå i kast med dimser og dingenoter, efter spændende tankeprocesser, tegneopgaver, filmklip, inspirationsture og meget mere. Vores mål var at opfinde noget, der kunne løse et problem i hverdagen, og der var mange gode forslag på løsninger.
Det har været en rigtig god process, opfindsomheden og ideer har været i højsædet. Fredag var vi på "Tour De Chambre" hos alle klasser fra 0-2. klasse, og vi fik både set de andres opfindelser, var nysgerrige på det, og vi fik samtidigt præsenteret vores egne. Projektet var på foranledning af Fonden for entreprenøsskab og i samabejde med Skolen på Strandboulevarden og Øster Farimagsgades skole.