Billedskolen 25 år

Billedskolen har 25 års jubilæum og har derfor inviteret Københavns skoler til at fejre det.
Opgaven var at male kendte kunsthistoriske figurer i en moderne kontekst. Fra Heibergskolen er det 4.v, der er kommet med deres bidrag. Billederne udstilles på Rådhuspladsens Metrovæg eller på Billedskolen i Den Brune Kødby. Vi regner med at alle billederne kan være på Metrovæggen ved Rådhuspladsen.

Billederne vises fra tirsdag d.14/4.

DM i Madkundskab

Madkamp -  DM i madkundskab

7U deltog i årets finale i DM i madkundskab i Odense, hvor temaet var "kål og madkultur".

7U havde lavet lækre og farverige kålsnegle, en sprød kålpizza, søde kålbærsnitter og en frisk kåljuice. Alt sammen "kål på farten", som var klassens fortolkning af den københavske madkultur og to-go mad.

En fortolkning som indbragte klassen "årtes innovationspris" for bedste koncept.

Skolernes sangdag