Skolernes motionsdag

Løvfaldssommer og motionsdag.
En fantastisk dag med høj sol og højt humør. De store klasser lavede samarbejdsøvelser i skolegården, mens 0.-6. klasser konkurrerede om hvilken klasse, der kunne løbe flest kilometer.

Heibergskolen

Indskrivning til skoleåret 2019-2020

Man kan skrive sit barn op til Heibergskolen fra mandag den 5. november til og med søndag den 25. november 2018.

Indskrivningen foregår digitalt via www.kk.dk/skoleindskrivning

Vi glæder os til at se jer til åbent hus!

HUSK MIT NAVN

Tre dage i denne uge har hele skolen haft fællesdage, hvor alle har arbejdet med kunstneren "HUSKMITNAVN".

1. til og med 7. klasse har været i Nikolaj Kunsthal, hvor der i øjeblikket er udstilling for både børn og voksne med netop denne anonyme kunstner. Klasserne fra 0. til 7. klasser har arbejdet sammen med deres venskabsklasser, mens 8.+9.klasse har haft deres eget forløb og været på tur til Rentemestervej, hvor Kulturhuset og facaderne er udsmykket af HUSKMITNAVN. Der bliver tegnet på papir og asfalt og nogle af tegningerne kan ses her.

Både store og små elever har haft glæde af at arbejde sammen på tværs af de sædvanlige klasser. Der er opstået nye venskaber på Heibergskolen.