Indtryk fra skolen

Selvom Heibergskolen kun er 13 år gammel, er skolens ældste bygning er fra 1880. Der har både været Det Kongelige Opfostringshus og Den Social Højskole. Vi har en smuk gammel skole med en masse historie.

Bevægelse i skolen

Eleverne skal med den nye skolereform have 45 min bevægelse i gennemsnit pr dag. En del af den bevægelse er de idrætstimer eleverne har ugentligt, men bevægelse er ikke kun idræt.
Der bliver løbet QR-kode løb, lavet fagter på tysk, gået tur og danset. Er vejret godt er der mange aktiviteter i skolegården.

6. kl. på Synagogebesøg

I forbindelse med 6. klassernes kristendomsundervisning, tog begge 6. klasser på tur til synagogen i Krystalgade, hvor vi fik muligheden for at se synagogen indefra. Vi hørte desuden om synagogens historie, om hvorledes det er at være jøde i Danmark og så havde Heibergskolens elever forberedt en masse spørgsmål, som vores rundviser beredvilligt besvarede.
Som besøgende i synagogen skulle alle drengene bære kalot, hvilket de gjorde med et smil på læben. Vi fik ydermere fremvist en af de håndskreve Torahruller, samt skabet hvor alle Torahrullerne opbevares, hvilket var et særdeles imponerende syn.

Skolens fødselsdag 2014

Torsdag den 4. september holdt vi skolens fødselsdag for både elever og forældre. Det var som altid en hyggelig og velbesøgt dag. Der var massere af sjove boder. Der var spillebule, musikcafé mm. 5. klasserne havde som altid succes med deres kaffe og kagebod. 7. klasserne serverede sund og velsmagende mad. Det  var dejligt at hilse på en del gamle elever, som havde valgt at kiggede forbi.
Vi sluttede af med at synge Heibergsangen.