Store Kastaniedag

Der blev i den grad indsamlet kastanier til 0.klassernes "Store Kastaniedag"  Vi lavede altså mange 10'er rækker, samt "løse enere" og lærte talsystemer så det var let at tælle mange. Der blev samlet 4501 i 0.u, og 3090 i 0.v- tilsammen 7591. Hold da helt op, der var blevet arbejdet hårdt i fritiden for at samle så mange så muligt. Vi fik flotte kastanie diplomer som bevis for vores indsats. Vi løb kastanieløb i gården- puh-det tog lang tid at få alle kastanierne op i kassen, men nej hvor fik vi bevæget os, og så fik vi lavet en masse geometriske former med dem også. Vi afsluttede dagen med at lege med dem, og fik lavet en masse kastaniespas- Dejlig dag!

Indskrivning 2016/17

Fra mandag den 26. oktober 2015 til og med søndag den 22. november er der åbent for digital indskrivning af de kommende børnehaveklassebørn. Se information under punktet indskrivning i menuen øverst.

Erhvervskoleprojekt 8U

8U har deltaget i et erhvervsskoleprojekt på Niels Brock, hvor de bl.a. har lært om innovation, markedsføring og hvordan man leverer en rigtigt god pitch.

Projektet sluttede med en stor messe,hvor eleverne pitchede deres velgørenhedsprojekt, som sikrer skolegang i konfliktområder.