Skolernes motionsdag

Løvfaldssommer og motionsdag.
En fantastisk dag med høj sol og højt humør. De store klasser lavede samarbejdsøvelser i skolegården, mens 0.-6. klasser konkurrerede om hvilken klasse, der kunne løbe flest kilometer.

Tradition

LYSTFEST OG JULESANG
Alle Heibergelever og forældre inviteres til Lysfest og julesang
onsdag d. 19. december, kl. 8-8.30 i gården.
Samtlige indskolingsklasser har udsmykket lanterner, og de vil være fordelt i skolegården og i klasseværelserne i bygn. B. Der bliver spillet op til sang kl. 8, og lærere, elever og forældre synger i kor julen ind.
Alle opfordres til at have en nissehue på eller bære anden julerelateret udsmykning

Vi håber, at I har mulighed for at lægge vejen forbi til en hygsom juletradition, og vi glæder os til at se jer og synge sammen med jer.

HUSK MIT NAVN

Tre dage i denne uge har hele skolen haft fællesdage, hvor alle har arbejdet med kunstneren "HUSKMITNAVN".

1. til og med 7. klasse har været i Nikolaj Kunsthal, hvor der i øjeblikket er udstilling for både børn og voksne med netop denne anonyme kunstner. Klasserne fra 0. til 7. klasser har arbejdet sammen med deres venskabsklasser, mens 8.+9.klasse har haft deres eget forløb og været på tur til Rentemestervej, hvor Kulturhuset og facaderne er udsmykket af HUSKMITNAVN. Der bliver tegnet på papir og asfalt og nogle af tegningerne kan ses her.

Både store og små elever har haft glæde af at arbejde sammen på tværs af de sædvanlige klasser. Der er opstået nye venskaber på Heibergskolen.