4V på klatretur

4.v klatrer i Copenhagen Boulders. En dag med masser af udfordringer til alle, samarbejde, high fives, opmuntrende tilråb, vabler og ømme muskler. Tak til Katrine, instruktør og danmarksmester i boulder og fast vikar på Heibergskolen.

Forskningens uge

6.V besøgte Københavns Universitet i forbindelse med Forskningens Uge.

Vi afprøvede en traditionel japansk trykteknik - Gyotaku - på friske skrubber, og vi benyttede blæksprutteblæk, som vi også smagte op 😃 Efterfølgende lærte vi at filetere skrubberne, og prikken over i'et var rugbrødsmadderne med de lune fiskefileter. Alle i 6.V var meget begejstrede, og vi har flere fisketryk hængende i klassen, hvis der er nysgerrige, som gerne vil se dem.

Forårsstemning

Børnehaveklasserne leger med læring, mens 6. klasse har madkundskab og spiser deres hjemmelavede pizza i gården.