Indtryk fra skolen

Selvom Heibergskolen kun er 13 år gammel, er skolens ældste bygning fra 1880. Der har både været Det Kongelige Opfostringshus og Den Social Højskole. Vi har en smuk gammel skole med en masse historie.

Lucia i Lutherkirken

Fredag formiddag gik 4. klasserne Luciaoptog i Lutherkirken.

Det var flot og stemningsfuldt, og præsterne tog sig godt af os med historiefortælling og godt værtskab. Da det var 6.-9. klassernes tur blev vores egen sang suppleret med en minikoncert af 3 sangere og en keyboardspiller fra Lutherkirkens nye afrikanske gæstemenighed, som sang gospel.

2. advent

Vi har allerede haft 2. adventssamling i dag den 5. december og nu er der kun 2 uger til juleferie. Det bærer sangene selvfølgelig også præg af. Lysene i adventskransen blev tændt af Gry og Regitze fra 4. klasse, mens vi sang "Velkommen grønne adventskrans". Vi sang "Nu sner det" (Med et lille håb om sne:-) Derefter fortalte Kristian D. om betydningen af "Kjørmes Knud" inden vi sang "Sneflokke kommer vrimlende".