Valgfag 7.- 9. kl.

Udstillingen "Hvad er problemet?" kan ses på skolens bibliotek indtil vinterferien. Det er elever fra valgfaget Det kreative værksted, som står bag udstillingen, og alle værker sætter spot på en problemstilling.

Håndboldmestre 2017

Pigerne i 6. og 7. klasse har været til Københavnsmesterskaberne i håndbold. Stævnet foregik i Sundby Idrætspark. Holdet vandt alle deres kampe og har hjemtaget en meget flot pokal til skolen.

Tillykke til københavnermestrene. Vi er stolte af jer!

Innovationsuge 6

Vi har fået afsluttet et super spændende projekt om "Innovation og Entreprenørskab" Det var et rent slaraffenland for ungerne at gå i kast med dimser og dingenoter, efter spændende tankeprocesser, tegneopgaver, filmklip, inspirationsture og meget mere. Vores mål var at opfinde noget, der kunne løse et problem i hverdagen, og der var mange gode forslag på løsninger.
Det har været en rigtig god process, opfindsomheden og ideer har været i højsædet. Fredag var vi på "Tour De Chambre" hos alle klasser fra 0-2. klasse, og vi fik både set de andres opfindelser, var nysgerrige på det, og vi fik samtidigt præsenteret vores egne. Projektet var på foranledning af Fonden for entreprenøsskab og i samabejde med Skolen på Strandboulevarden og Øster Farimagsgades skole.