Indlejret objekt

Velkommen

Torsdag den 13. august sagde vi velkommen til to nye børnehaveklasser. Vi havde forinden optaget Heibergsangen på første skoledag for 1. til 9. klasse, så alle skolens elever kunne byde de nye velkommen. Her er videoen, der blev vist på dagen.

Heibergskolen

Mens vi får skybrudssikret skolen og skolegården ligner en byggeplads, viser vi her lidt billeder af hvordan skolen normalt ser ud ;-)

Besøg på Jødisk Museum

Som en del af undervisningen i Kristendom i 6.V besøgte klassen Dansk Jødisk Museum, hvor vi fik et indblik i Jødedommens ritualer og traditioner. Valdemar blev udvalgt til at prøve kalot og bedesjal. Et lærerigt besøg i meget spændende omgivelser, (skabt af Daniel Libeskind) der skulle give associationer til jødernes flugt i fiskebåde over Øresund under 2. verdenskrig.