Indtryk fra skolen

Selvom Heibergskolen kun er 13 år gammel, er skolens ældste bygning er fra 1880. Der har både været Det Kongelige Opfostringshus og Den Social Højskole. Vi har en smuk gammel skole med en masse historie.

Bevægelse i skolen

Eleverne skal med den nye skolereform have 45 min bevægelse i gennemsnit pr dag. En del af den bevægelse er de idrætstimer eleverne har ugentligt, men bevægelse er ikke kun idræt.
Der bliver løbet QR-kode løb, lavet fagter på tysk, gået tur og danset. Er vejret godt er der mange aktiviteter i skolegården.

Motionsdag

Eleverne var delt op i 2 hold på motionsdagen.

Indskoling og mellemtrin var i Fælledparken og løbe.

Her vandt 6V med 10,5 km, mens 6u kom på 2. pladsen med 10,2 km og 5U løb med 3. pladsen. De løb 10,1 km.

Udskolingen deltog i forskellige dicipliner i skolegården.
Diciplinerne var: Tagrenderæs, Styr på klodserne, Jorden er giftig, Find Vejen, Flyttemand og Slæb et køleskab.
1. pladsen gik til 9U, 2. pladsen til 8U og på en delt 3. plads kom 7V og 8V.

Skolens fødselsdag 2014

Torsdag den 4. september holdt vi skolens fødselsdag for både elever og forældre. Det var som altid en hyggelig og velbesøgt dag. Der var massere af sjove boder. Der var spillebule, musikcafé mm. 5. klasserne havde som altid succes med deres kaffe og kagebod. 7. klasserne serverede sund og velsmagende mad. Det  var dejligt at hilse på en del gamle elever, som havde valgt at kiggede forbi.
Vi sluttede af med at synge Heibergsangen.