Sidste skoledag for 9. klasserne

SÅ blev det sidste skoledag! Det var en ren fest hvor vores 9. Klasser fik afsluttet på bedste vis. Der var sang og gas i aulaen, hvor både lærere og elever blev glædeligt overraskede. Efterfølgende var der boldspil og leg i gården, samt vandkamp for dem der turde 😛Og ikke mindst.....en MASSE karameller! Vi fik sendt 9.klasserne godt afsted med en flot flag-allé- GOD VIND til jer alle!

Tur til Blox

6. klasses Håndværk og design hold har været på besøg i det nye Arkitektur Center Blox. Her skulle eleverne være byplanlæggere for en dag. Med udgangspunkt i deleløsninger skulle de designe og bygge deres egne byer. Det kom der mange fine idéer til og alle havde gode løsningsforslag til, hvordan byer kunne blive mere sociale og bæredygtige.

Vilde våde vanddage

Vi havde 3 herlige vanddage i indskolingen, hvor vi lærte en masse om vand. Vi arbejde på tværs af klasser i forskellige værksteder, og var traditionen tro en tur på Hellerup Strand. I år havde vi et fantastisk vejr. Der var i øvrigt stor ros fra de andre badegæster til vores 6 klasser, som bare hyggede sig og nød det, så andre også kunne være på stranden sammen med os- dejligt!