Håndbold

Udvalgte piger fra 6.u og 6.v kæmpede bravt gennem hele turneringen og deres fælles fightende indsats resulterede i disse vundne sølvmedaljer! Stort tillykke!

100 dages fest

Så oprandt dagen endelig!! Dagen hvor vi i 0.klasse stolte kunne fejre at have gået i skole i 100 dage og nu er halvejs på vej til 1. klasse. Vi har talt os frem fra første skoledag, og har på den måde også lært talsystemet, om 1'ere 10'ere og nu 100'ere :) Drengene var mødt op i slips, skjorte og butterflies, og pigerne i tyl og glimmer, og naturligvis en lille lipsgloss hist og her jo jo, vi gav den ”en over frakken” med en kæmpe 100 dages fest i Villa'en. Med ”Nap en Lap” havde mor og far sørget for at lave lækker mad til os, samt flotte kager, chips og ”Gåsevin” Vi fik danset, sunget, leget, og hygget på max, og så var der en masse sjove konkurrencer, blandt andet ballon dans. Det var en skøn fest, og nogle trætte glade børn der kom i skole fredag- jahuuu det er skønt med fest!!

Pædagogisk Center

På biblioteket kan du selvfølgelig låne bøger, men også gå på udstilling. Du kan både se en udstilling som 0.klasse har lavet. De har tegnet billeder til bogen ”Tyren Ferdinand" og du kan også se 5.klasses ”Mønstre fra forskellige kulturer”.