Vanddage

I uge 24 arbejdede 0.-2. årgang på tværs, under temaet" Vanddage" I tre dage blev der eksperimenteret med vand på alle mulige måder. Der blev  bygget vandbaner, løbet vandstafet, foldet både der blev søsat, synke/flyde forsøg og meget mere. Onsdag drog vi alle mod Hellerup Strand hvor vi skulle samarbejde om sandskulpturer, grave vandkanaler, og ikke mindst hygge og lege og soppe en smule. Vi skulle finde tre tørre ting at tage med hjem derfra, som skulle bruges dagen efter, hvor alle skulle tegne og klippe fisk der findes i Øresund, for tilsidst at lave en udstilling på skolens bibliotek- den er vi stolte af. Fantastiske dage - dem vil vi gerne have flere af

Bamser kan også være læring

Vores to skønne 0. klasser er kommet så flot fra skolestart. Som ny tradition fra 2015, fik vi endnu en gang afviklet "Bamseuge"  Børnene har i ugens løb løst bamseopgaver, sunget bamsesange, tegnet bamser, hørt bamsehistorier, spillet bamsespil, samt har sammen med deres ynglingsbamse deltaget i det store "Bamse OL" med Bamsekast, bamserækker, og verdens sikkert største bamse-rundkreds...ihvertfald Østerbros ;) Vi sluttede af med et brag af en "Store Bamsedag"  med fest, farver, bamsediskotek og ikke mindst fejende flotte Bamsekager som mor og far havde bagt! Juhhuuu- vi var vilde med det!!

4V på Skramloteket

4.v er på tur til Skramloteket. Emnet er elektricitet. Eleverne får et historisk rids, de lærer at lodde, og får forhåbentligt en bedre forståelse af et abstrakt begreb.